Festivalbus vervoer naar ITGWO 2023 op Vlieland

De Festivalbus is onderdeel van het Goede Reis programma van ITGWO

Het Into The Great Wide Open vindt in 2023 plaats van donderdag 31 augustus t/m zondag 03 september.

Onze luxe touringcars pendelen van woensdag 30 augustus t/m maandag 04 september tussen Utrecht CS, Amsterdam CS en Harlingen Haven waar je direct op de boot stapt naar Vlieland. Dus geen overstaps met zware bagage, parkeerstress/kosten of vertraging.
En op de terugweg stap je vanaf de boot direct de Festivalbus in die je weer snel en comfortabel terugbrengt naar Amsterdam CS en Utrecht CS.

Woon je verder landinwaarts?
Ook dan is dit de snelste reisoptie, het scheelt je al snel anderhalf tot tweeënhalf uur ten opzichte van reizen met het openbaar vervoer!


Milieubewust reizen
De Festivalbussen rijden op fossielvrije brandstof die de CO2-uitstoot maar liefst 85% reduceert!
En daarnaast, één volle touringcar is een stuk milieuvriendelijker dan legio halfvolle auto’s.


Reizen met mede ITGWO-bezoekers, wel zo gezellig.
JOUW ITGWO BEGINT AL IN DE FESTIVALBUS!


NIEUW IN 2023!

Festivalbussen is in 2023 een samenwerking aangegaan met Arriva Touring.
Je kunt op de website van Arriva Touring direct je zitplaats boeken in de Festivalbussen vanuit Utrecht CS en Amsterdam CS.

Klik hier voor de link om je ticket en zitplaats te boeken: https://www.arrivatouring.nl/itgwoKlik hier voor de link om je ticket en zitplaats te boeken: https://www.arrivatouring.nl/itgwo


Klik hier voor de link om je ticket en zitplaats te boeken: https://www.arrivatouring.nl/itgwo

Klik voor meer informatie over de prijs en het boeken van je ticket en zitplaats op https://www.arrivatouring.nl/itgwo

Into The Great Wide Open is een festival op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

Voor meer informatie, zie http://www.itgwo.nl

De Festivalbussen zijn al 12 jaar een samenwerking van Into The Great Wide Open, Rederij Doeksen en Festivalbussen.nl